071 521 31 21 info@enetec.nl

Branddetectie

Totaaloplossingen voor brandveiligheid

Branddetectie is onmisbaar voor bedrijven, instellingen en particulieren. Alleen door te kiezen voor een goed brandmeldsysteem  helpt u voorkomen dat uw bezittingen in rook opgaan. Brandmeldinstallaties kunnen brand en rookontwikkeling niet tegenhouden, maar stellen u wel in staat om snel in te grijpen en erger te voorkomen.

Branddetectie is onmisbaar voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Wat is branddetectie?

Branddetectie is de algemene naam voor diverse systemen die kunnen helpen om rook en vuur te constateren. Voorbeelden van detectiesystemen zijn rookmelders, warmtemelders en handmelders. De keuze voor branddetectie is afhankelijk van de complexiteit van het gebouw, de brandbaarheid van producten en nog diverse andere factoren als de bereikbaarheid bij calamiteiten en wettelijke eisen of eisen van de verzekering.

  Ruime ervaring in branddetectie

Wij zijn een KIWA-gecertificeerd en erkend installatiebedrijf.

U kunt bij ons terecht voor periodiek onderhoud van uw installaties.  Geheel conform de geldende normen en met een vakkundig inspectierapport.

Sluit u bij ons een onderhoudscontract af, dan ontzorgen wij u volledig en krijgt u een seintje wanneer het weer tijd is voor de jaarlijkse keuring of inspectie.