071 521 31 21 info@enetec.nl

Centraal gelegen

Met een team van 14 enthousiaste collega’s bedienen wij dagelijks een brede klantenkring in de provincies Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht.  Vanuit ons centraal gelegen pand in Leiden rijden onze monteurs dagelijks rond in de regio; Alphen aan de Rijn, Den Haag, Hoofddorp, Leiden, het Westland, de duin- en bollenstreek, maar ook van Amsterdam tot Rotterdam en alles wat daar tussen ligt, overal hebben wij projecten of dagelijks onderhoud lopen. 

 

Service is belangrijk!

Bij Enetec staan sevice en kwaliteit hoog in het vaandel. Met onze jarenlange ervaring op de brede markt van installatietechniek hebben wij een brede klantenkring opgebouwd op de zakelijke en particuliere markt. Veel van onze klanten ontzorgen wij compleet. We stationeren monteurs ter plekke, we runnen projecten of werken nauw samen met aannemers en architecten. Alles is mogelijk.

 

Veiligheid voorop

Omdat veiligheid bij Enetec Security hoog in het vaandel staat worden al onze monteurs jaarlijks bijgeschoold. Zo blijven zij niet alleen op de hoogte van de nieuwste technieken, zo bent u ook verzekerd van een werkwijze volgens de laatste richtlijnen. Belangrijk voor uw verzekering en zakelijke keuringen.

Wij werken met:

Gecertificeerd onderhoudsbedrijf

Enetec Security is een KIWA gecertificeerd onderhoudsbedrijf op het gebied van branddetectie. Al uw inspectie en installaties worden dus opgeleverd volgens de gehanteerde normen.